Tekemistä hiihtolomaviikoille 2021

Hiihtolomaviikkojen 8,9 ja 10 poro-ohjelmat ilman ennakkovarausta:

Mobiiliopasteinen tilavierailu ja porojen herkkupussi viikoilla 8, 9 ja 10 tiistaisin, torstaisin ja perjantaisin klo 11 – 13. Hinta 7€/lapset ja 10€/aikuiset. Lue lisää nykytekniikkaa hyödyntävästä, elämyksellisestä mobiilikierroksesta täältä!

Poroformula sis. 5 min. poroajelu asiakkaan itsensä ajamana, mobiiliopasteinen tilavierailu, porojen ruokintaa ja kuumat kaarnikkamehut kodalla tiistaisin, torstaisin ja perjantaisin klo: 13 – 14. Hinta 20€/lapset ja 30€/aikuiset.

Kirnu sis. 1km poroajelu, mobiiliopasteinen tilavierailu ja porojen ruokinta tiistaisin, torstaisin ja perjantaisin klo 11 – 13. Hinta. 30€/lapset ja 40€/aikuiset.

Muuna aikana porosafarit ja tilavierailut ennakko-varauksesta. Huom. Perhealennus; joka 3. lapsi puoleen hintaan.

Koko perheen perinteiset muksupäivät Jaakkolan porotilalla

hiihtolomaviikolla keskiviikkoisin 24.2, 3.3 ja 10.3 klo 11 – 14

Testaa omia pron ohjaustaitojasi porotilan pihapiirissä, vastaanota kansainvälinen poroajokortti, nauti vauhdikkaasta husky-ajelusta, kuule mielenkiintoisia tarinoita poroista ja rekikoirista, opettele suopunginheittoa sekä osallistu porojen ruokintaan yhdessä tilan väen kanssa.

Ei tarvitse ennakkoilmoittautua.
Hinta 30€/lapset, 40€/aikuiset.

Huom. Tapahtuma on ulkoilma-tapahtuma ja eri aktiviteettipisteitä voi kulkea omaan tahtiin, omalla seurueella. Tilan väki huolehtii asiakkaidensa turvallisuudesta, toimitilojensa siisteydestä ja seuraa viranomaisohjeita Covid 19-viruksen leviämisen ehkäisemiseksi. Tulethan vierailulle vain terveenä. Lämpimästi tervetuloa – Bures boahtin!

Kurkkaa myös Café Uksakan sivuille!