KE 3.3 ja 10.3 Muksupäivä-tapahtumat peruuntuu

Jaakkolan perinteiset Muksupäivät peruuntuvat hiihtolomaviikkojen 9 ja 10 osalta Lapin Aluehallintoviraston 1.3.2021 antaman tartuntatautilain 58 §:n mukaista, yleisötapahtumia koskevaa päätöstä seuraten.

Tavanomainen palvelutoimintamme jatkuu normaalisti ja meille voi tulla hiihtolomaviikoilla vierailulle ilman ennakkovarausta tiistaina, keskiviikkona, torstaina ja perjantaina klo: 11.00 – 13.00 välisenä aikana, aina 12.3 saakka. Tilalla voi ruokkia ja rapsutella poroja, kuulla porotilan arjesta mobiiliopasteisella kierroksella omalta älylaitteelta ja lähteä 1km mittaiselle poroajelulle ilman ennakkovarausta. Pop up-kotakahvilasta voi ostaa kuumia juomia ja pientä purtavaa, joita voi nauttia tilan isoon pihapiiriin rakennetuilla tulipaikoilla.

MOBIILIKIERROS sis. omatoimista porojen ruokintaa TI, KE, TO, PE Klo: 11-13 ilman ennakkovarausta. Hinta: 7€/lapset, 10€/aikuiset. Maksu ja ohjeet mobiilisovelluksen lataamiseksi paikan päällä. Huom. perheen joka kolmas lapsi puoleen hintaan, 0 – 3v. vierailevat meillä ilmaiseksi.

KIRNU sis. 1km poroajelu tilan lähimetsässä, mobiilikierros ja omatoimista porojen ruokintaa TI, KE, TO, PE Klo: 11-13 välisenä aikana ilman ennakkovarausta. Hinta: 30€/lapset ja 40€/aikuiset. Huom. perheen joka kolmas lapsi puoleen hintaan, 0 – 3v. vierailevat meillä ilmaiseksi.

Hiihtolomien jälkeen toiminta jatkuu tuttuun tapaan tilauksesta, eli tarvitsemme kaikkiin vierailuihin ja opastettuihin ohjelmiin ennakkovarauksen.